LITTLE DRAGONS

LITTLE DRAGONS KUNG FU

The best engagement for our Children

Panhellenic struggles
Little Dragons Kung Fu

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν με διαφορετικό ρυθμό και με διαφορετικό τρόπο από τους ενήλικες. Ως γονέας, θα γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πώς η διδασκαλία των παιδιών συνεπάγεται διαφορετικές μεθόδους από τη διδασκαλία των ενηλίκων: απλούστερες λέξεις και έννοιες και τεχνικές για την εμπλοκή της εστίασης και της συγκέντρωσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στην σχολή Kung Fu, εκτελούμε μαθήματα ειδικά για αυτή την ηλικία έτσι ώστε τα μαθήματα να είναι διασκεδαστικά, ενδιαφέροντα, δελεαστικά  και, κυρίως, κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού για το στάδιο εκμάθησης που βρίσκεται.

Τα μαθήματα Little Dragons απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών, με ένα πλήρως δομημένο πρόγραμμα μαθημάτων από αρχάριους έως και προχωρημένους. Στόχος μας είναι να καθοδηγήσουμε όλους τους μαθητές μας προς τη Μαύρη Ζώνη Little Dragon!

Αργότερα, καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, έχουμε τμήματα Junior για ηλικίες 7 έως 11 ετών, οι οποίες προετοιμάζουν τα παιδιά να συνεχίσουν στις τάξεις των εφήβων και ενηλίκων.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται με φιλικό και αισιόδοξο τρόπο από πλήρως εκπαιδευμένους εκπαιδευτές που έχουν χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία των παιδιών.

Δύο είναι οι κανόνες που μαθαίνουμε σε όλα τα παιδιά μας:

Να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο και να το αξιοποιείται διασκεδάζοντας

ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ανατομικές γνώσεις μέσω ασκήσεων προετοιμασίας και προθέρμανσης. Κοινή κίνηση, περιστροφή, τέντωμα και στάση, ασκήσεις γιόγκα, αγώνες και παιχνίδια.

 

 

best kung fu school for kids

ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι πάρα πολύ συμαντική η εργασία πάνω στις ψυχοκινητικές δεξιότητες του παιδιού. Μέσα από ειδικά διαμορφομένους «διαδρόμους και στίβους» όπου το παιδί απαιτείται να κινηθεί σε διαφορετικές θέσεις και να ελύσετε όπως άλματα, κινήσεις σε ζιγκ-ζαγκ, κυβίστηση, αποφυγή εμποδίων για την επίτευξη του στόχου.

benefits-of-wing chun

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το παιδί μαθαίνει να αντιδρά σε μια ώθηση ή ένα τράβηγμα από ένα άλλο παιδί που θα το αρπάξει τα χέρια ή τα πόδια του. Μαθαίνει να πέφτει και να σηκώνεται ή να αποφεύγει μια δύναμη που είναι μεγαλύτερη. Ανακαλύπτει τα όρια της δύναμης του αλλά και τις αδυναμίες του αποκτώντας σταδιακά εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Τέλος μέσα από την προπόνηση και την επανάληψη βελτιώνει και τελειοποιή τις τεχνικές του.

games for kids

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα παιδιά μέσα απο τα παιχνίδια που απαιτούν συνεργασία μαθαίνουν να βοηθούν τους συμαθητές τους, μαθαίνουν οτι το "η ισχύς εν τη ενώσει". είναι ο μόνος τρόπος για την ολοκλήρωση ενός άθλου. Επίσεις οι παλιότεραοι μαθητές ενθαρρύνωνται να βοηθήσουν τους καινούργιους μαθητές που έχουν λιγότεροι τεχνική εμπειρία.

benefits of WingChun

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Μέσω του έργου των παραδοσιακών μορφών (taos), το παιδί οδηγείται να μιμηθεί τον δάσκαλό του για να αποκτήσει τις τεχνικές και να τις αναπαραγάγει άδειες.

kung Fu _Focus

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Παρατηρώντας, το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει μια κίνηση που του δείχνει ο δάσκαλός του και να το αναπαράγει με τον σύντροφό του.

Kids Sparring

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Με εξοπλισμό όπως επικαλαμίδες, γάντια του Μποξ, προστατευτηκά κράνη, στόχους, σπασουάρ κ.λπ. Το παιδί μαθαίνει μέσα από ελενχόμενη μάχη με τον δάσκαλο να ελέγχει τα χτυπήματα του, τον τρόπο που πρέπει να επιτεθεί και τον έλεγχο της δύναμης του.

benefits-of-wing chun

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τεχνικές άμυνας κατά των επιληπτικών κρίσεων, τεχνικές μπλοκαρίσματος γροθιών ή κλωτσιών (πόδια τίγρης, πτέρυγα γερανού, χέρι πιθήκου κ.λπ.), σάρωση, επιθέσεις και άμυνα από το έδαφος (δράκος γης), θέσεις, κινήσεις. Το παιδί αντιλαμβάνεται τις αποστάσεις αλλά και αυτό που ονομάζεται «χρονισμός» (χρόνος αντίδρασης). Πρέπει να μάθει να φεύγει την κατάλληλη στιγμή, μερικές φορές πρέπει να μπορεί να προβλέψει μια θέση ή μια μελλοντική κίνηση. Το παιδί μαθαίνει σταδιακά να κάνει το σύνδεσμο μεταξύ χρόνου και χώρου (απόσταση). Σιγά σιγά αντιλαμβάνεται τη στιγμή κατά την οποία πρέπει να συμβεί η αμυντική του δράση, ώστε να μην αγγίζεται.

Kids Courses

ΑΞΙΕΣ

Πολλά εργαλεία θα χρησιμοποιηθούν για να ξυπνήσει το παιδί στις ικανότητές του για συντονισμό, ταχύτητα, δύναμη, αντίδραση, ακρίβεια… αλλά και υπομονή, σεβασμό και ταπεινότητα με τους συντρόφους του.

Η έννοια του χαιρετισμού στον Δασκάλου ή μεταξύ των μαθητών, η στολή του kung fu, η «καλομιλούμενη» και η «καλή συμπεριφορά» μέσα στην σχολή παραμένουν οι αξίες των πολεμικών τεχνών. Το να ξέρεις πώς να δέσεις τη ζώνη σου, τα κορδόνια σου, να φροντίζεις το κιμονό σου, να μην είσαι αγενής με τους συμμαθητές σου, να κάνεις την τεχνική σου όσο καλύτερα μπορείς, είναι τιμές που μεταδίδονται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 2021 – 2022

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή : 11:00 – 12:00 (ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΕΦΗΦΙΚΟ)

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 19:30  (ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΕΦΗΦΙΚΟ)

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη : 19:30 – 20:30  ΠΑΙΔΙΚΟ

Δυτέρα & Πέμπτη 19:30 - 20:15 LITTLE DRAGONS

s2Member®