Advanced Courses

6 months of preparation for each level

"Δε φοβάμαι τον άνθρωπο που ασκεί 10.000 τεχνικές σε μία φορά, αλλά τον άνθρωπο που ασκεί μία τεχνική 10.000 φορές. Αυτός ο άνθρωπος κερδίζει τον σεβασμό μου"

--- Παλιό κινέζικο ρητό ---

Master Your Skills with our Dynamic Advanced Courses

Τα μαθήματα Advanced Courses συνδυάζουν δυναμισμό και αρμονία στις κινήσεις, ενθαρρύνοντας τους ασκούμενους στο Wing Chun να προχωρούν σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο επίπεδο. Καθημερινά, η προσήλωση στην πρακτική τελειοποιεί τις τεχνικές αυτοάμυνας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση. Η πρόοδος προϋποθέτει χρόνο, αλλά και αφοσίωση στο να φτάσει κάποιος σε ανώτερο τεχνικό και διανοητικό επίπεδο.

Η εκπαίδευση στα Τμήματα Advanced Courses αποτελεί αντίδοτο στα προβλήματα της καθημερινότητας. Η πειθαρχία στα θέλω και τα πάθη συνδυάζεται με τον διαλογισμό, προσφέροντας δώρο την εξέλιξη μέσα από την προσπάθεια.

Η προσωπική ανάπτυξη αναδεικνύεται σε όλους τους τομείς, από τη διαχείριση του θυμού μέχρι την εγκράτεια, ενώ υγεία και σωματική καλλιέργεια αποτελούν ανεκτίμητα οφέλη.

Παρ' όλα αυτά, η διαδρομή προς την τελειότητα είναι δύσκολη και απαιτεί σκληρή προπόνηση και αυταπάρνηση. Μόνο μέσα από την επανάληψη και την προσήλωση στις τεχνικές, μπορεί κάποιος να επιτύχει τη φυσική και αυθόρμητη χρήση τους σε πραγματικές καταστάσεις. Τα Advanced Courses προσφέρουν το κλειδί για την κατανόηση και την εξάσκηση σε υψηλά επίπεδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6979631031 για να ενημερωθείτε περισσότερο ή να κλείσετε ένα μάθημα αξιολόγησης επιπέδου με τον Δάσκαλο Νίκο Αγαθόπουλο.

ADVANCED COURSES

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ ουσιαστικά να μάθω από το διαδύκτιο;

Το διαδίκτυο προσφέρει πληθώρα πόρων για την εκμάθηση, συμπεριλαμβανομένων online μαθημάτων, βίντεο, tutorials και φόρουμ. Ωστόσο, η μάθηση του Wing Chun, όπως και κάθε πολεμική τέχνη, απαιτεί προσεκτική και οργανωμένη εκπαίδευση.

Το να έχετε έναν εκπαιδευτή ή να παρακολουθείτε μαθήματα από ένα καταρτισμένο άτομο είναι σημαντικό για την εξάσκηση των κινήσεων, την κατανόηση της φιλοσοφίας, και την αποφυγή κακών συνηθειών.

Αν αποφασίσετε να μάθετε μέσω του διαδικτύου, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε αξιόπιστους πόρους και παρακολουθείτε τα μαθήματα με προσοχή. Είναι πάντα καλό, όμως, να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ανάδραση και καθοδήγηση από έναν έμπειρο εκπαιδευτή.

Χρειάζομαι οπωσδήποτε έναν παρτενέρ;

Όχι, δεν χρειάζεστε απαραίτητα παρτενέρ για να ασχοληθείτε με το Wing Chun. Μπορείτε να εξασκηθείτε αυτόνομα πραγματοποιώντας τεχνικές, drills και ασκήσεις. Ωστόσο, η συνεργασία με έναν παρτενέρ με την καθοδήγηση ενός έμπειρου δασκάλου βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση και εξέλιξη των τεχνικών. Με αυτός τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι εκτελείτε σωστά τις τεχνικές και αποφεύγετε τους τραυματισμούς.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθει κάποιος;

Η διάρκεια που απαιτείται για να μάθει κάποιος Wing Chun εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η επανάληψη είναι ουσιώδης, αλλά επίσης σημαντικοί παράγοντες είναι η συνεχής προπόνηση, η μαθησιακή ικανότητα, καθώς και η υπομονή και η επιμονή.

Γενικά, για να αποκτήσετε βασική κατανόηση και ικανότητες στο Wing Chun, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες. Ωστόσο, η προσωπική πρόοδος συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της πρακτικής. Καλό είναι να επικεντρώνεστε σε καθημερινές, συνεπείς προπονήσεις, να είστε ανοιχτοί στη μάθηση, και να διατηρείτε υψηλό επίπεδο υπομονής.

Κάθε άτομο έχει το δικό του ρυθμό προόδου, και είναι σημαντικό να επικεντρώνεστε στην εξέλιξή σας και όχι τόσο στον χρόνο που θα χρειαστεί.

Πόσο συχνά πρέπει να εξασκούμαι;

Η συχνότητα των προπονήσεων στο Wing Chun, όπως και σε άλλες πολεμικές τέχνες, εξαρτάται από τους προσωπικούς σας στόχους, το χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε, και το επίπεδο στο οποίο θέλετε να φτάσετε. Ωστόσο, γενικά ισχύουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές:

  1. Συνεπής Εξάσκηση: Προσπαθήστε να εξασκείστε τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε συνέπεια στην εξέλιξή σας.
  2. Ποικιλία Εξάσκησης: Συμπεριλάβετε διάφορες μορφές εξάσκησης όπως κατανόηση τεχνικών, σπάρρινγκ, εφαρμογή κινήσεων, και γενική φυσική κατάσταση.
  3. Στόχοι: Καθορίστε συγκεκριμένους στόχους εξέλιξης και προσπαθήστε να τους επιτύχετε με την επίτευξη σταδιακών σταδίων.

Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να αφιερώνετε χρόνο για ανάπαυση και ανάκαμψη. Η συνεχής πρακτική και εξάσκηση θα σας βοηθήσει να εξελίσσεστε και να βελτιώνεστε στο Wing Chun.

Καταλαβαίνουμε με τα πάρα πάνω ότι ανάλογα πόσο συχνά θα προπονούμαστε τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στην ολοκλήρωση του συστήματος.

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This