Advanced Courses

Join the Advanced Courses if you are a Wing Chun practitioner

“Δεν φοβάμαι τον άνθρωπο που ασκεί 10.000 τεχνικές σε μία φορά,

αλλά τον άνθρωπο που ασκεί μία τεχνική 10.000 φορές. Αυτός ο άνθρωπος κερδίζει τον σεβασμό μου”

Η ουσία αυτού του παλιού κινέζικου ρητού είναι προφανής.

Τα μαθήματα Advanced Courses χαρακτηρίζονται από δυναμισμό και αρμονία στις κινήσεις. Προχωρώντας στα μαθήματα μέρα με την μέρα οι ασκούμενοι στο Wing Chun τελειοποιούνται όλο και περισσότερο στις τεχνικές αυτοάμυνας  αυξάνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους. Θέλει χρόνο και κόπο για να φτάσεις σε ένα ανώτερο τεχνικό και διανοητικό επίπεδο.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας σταματούν όταν αρχίζει η εκπαίδευση γιατί έχεις μάθει να πειθαρχείς τα θέλω και τα πάθη σου, ενώ μέσα από τον διαλογισμό φτάνεις σε ένα επίπεδο διαφωτισμού σαν δώρο για τους κόπους και τις προσπάθειες σου.

Ωριμάζεις σαν άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα, μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου, γίνεσαι πιο εγκρατής, η υγεία σου και το σώμα σου καλυτερεύουν, τα αποτελέσματα είναι ανεκτίμητα.

Όμως όλα αυτά θα τα δει κάποιος μόνο μέσα από σκληρή προπόνηση και αυταπάρνηση. Είναι δύσκολος ο δρόμος προς την τελειότητα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος, άλλος δεν υπάρχει.

Στα ΤΜΗΜΑΤΑ ADVANCED COURSES το κλειδί για την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων είναι η επανάληψη. Μόνο με την επανάληψη εκτελώντας χιλιάδες φορές μία τεχνική, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις στρατηγικές και τις τεχνικές σας με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο. Χωρίς αυτό το είδος προετοιμασίας, σε έναν αγώνα, θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, όταν θα έπρεπε να το είχατε κάνει ήδη.

Τα μαθήματα προχωρημένων έχουν εκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό από αμέτρητους μαθητές όλα αυτά τα χρόνια και παρέχουν το θεμέλιο λίθο για να προχωρήσει κάποιος στο επόμενο επίπεδο μάθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 6979631031 για να μάθετε περισσότερα ή κλείστε ένα μάθημα για αξιολόγηση επιπέδου.

REGISTER NOW

1 + 15 =

Μπορώ ουσιαστικά να μάθω από το διαδύκτιο;

Η απάντηση είναι ναι φυσικά μπορείτε να μάθετε από το διαδίκτυο, βήμα προς βήμα ο Sifu Νίκος Αγαθόπουλος σας βοηθά στην κατανόηση και εκτέλεση των ασκήσεων. Το Wing Chun ONLINE έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει ολόκληρο το σύστημα Wing Chun, από αρχάριους έως προχωρημένους (με νέα βίντεο που προστίθενται συνεχώς).

Χρειάζομαι οπωσδήποτε έναν παρτενέρ;

Στην αρχή δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιον για να εξασκούμαστε μαζί, στα πρώτα στάδια έχει πάρα πολλά πράγματα να μάθουμε τα οποία θέλουν πολλές επαναλήψεις με την σωστή καθοδήγηση του δασκάλου.

Αργότερα καθώς προχωράει η εκπαίδευση καλό θα ήταν να επισκεφτούμε μια σχολή, στην περίπτωση που δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα τότε θα μπορούσε ένας φίλος ή κάποιος από την οικογένεια να βοηθήσει.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθει κάποιος;

Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την φράση

Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως

Παρ' όλα αυτά η πρόοδος διαφέρει απο άτομο σε άτομο καθ' ότι εξαρτάται από τρεις παράγοντες

  1. Το πόσο συχνά προπονείται κάποιος
  2. Την μαθησιακή ικανότητα
  3. Την υπομονή και επιμονή στα μαθήματα
Μπορώ να αξιολογηθώ κι να εξετασθώ;

Φυσικά και μπορείτε. Ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της προπόνησης αξιολογείται η πρόοδος σας και όταν φτάσει ή ώρα που θα είστε ικανός (η) θα σας προτείνει ο Δάσκαλος για εξέταση επιπέδου με πτυχίο της Ε.Ο.Π.Τ. (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) και πτυχίο από τον Sifu.

Πόσο συχνά πρέπει να εξασκούμαι και πόσο χρόνο θα μου πάρει για να ολοκληρώσω το σύστημα;

Από 1 - 5 φορές την εβδομάδα. Είναι όμως προτιμότερο κάποιος να εξασκείται συχνότερά διότι η επανάληψη βελτιώνει τον μαθητή. 

Καταλαβαίνουμε με τα πάρα πάνω ότι ανάλογα πόσο συχνά θα προπονούμαστε τόσο ποιο γρήγορα θα φτάσουμε στην ολοκλήρωση του συστήματος.

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This