PRIVATE LESSONS...

...For those who want something more

Private Lessons

12  λόγοι για να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα

1st part dummy application left

Εξατομικευμένη Εκπαίδευση

Τα ιδιαίτερα μαθήματα επιτρέπουν στον εκπαιδευτή να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε εσάς, προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στα συγκεκριμένα σας προσόντα, αδυναμίες και στόχους. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση μπορεί να επιταχύνει την πρόοδο και την κατανόηση των τεχνικών.

Wing Chun Herzebrock-Clarholz

Γρηγορότερη Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Με τη μονόπλευρη καθοδήγηση, μπορείτε να λάβετε άμεση ανατροφοδότηση, διορθώσεις και προσαρμογές. Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση συνήθως οδηγεί σε γρηγορότερη ανάπτυξη δεξιοτήτων σε σύγκριση με την εκμάθηση σε ομάδα.

Parallel Chi Sao_4

Βαθύτερη Κατανόηση

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε πιο βαθιά τη θεωρία και τη φιλοσοφία πίσω από το Wing Chun. Μπορείτε να διερευνήσετε τις αρχές και τις εφαρμογές σε πιο προηγμένο επίπεδο, οδηγώντας σε μια πιο σφαιρική κατανόηση της πολεμικής τέχνης.

Ευελιξία και ευκολία

Ευελιξία και ευκολία

Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμα. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε το ωράριο των μαθημάτων σε χρόνους που σας ταιριάζουν, καθιστώντας πιο εύκολη την ένταξη της εκπαίδευσης στο Wing Chun στην πιο πολυάσχολη ζωή σας.

Circuit Training

Ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης

Η στενή συνεργασία με έναν εκπαιδευτή βοηθά στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, καθώς λαμβάνετε άμεση επιβράβευση, υποστήριξη και ενθάρρυνση για την πρόοδό σας. Μέσω των ιδιαίτερων μαθημάτων, μπορείτε να ξεπεράσετε προκλήσεις και να ενισχύσετε την πίστη σας στις ικανότητές σας.

Benefits of Wing Chun

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ανεξάρτητα από το αν ο στόχος σας είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητες αυτοάμυνας, τη φυσική κατάσταση ή την απόδοση σε αγώνες, τα ιδιαίτερα μαθήματα σάς επιτρέπουν να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Ο εκπαιδευτής μπορεί να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πλάνο εκπαίδευσης που θα ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας φιλοδοξίες.

Prolipsi travmatismon

Πρόληψη τραυματισμών

Το Wing Chun περιλαμβάνει κοντινή μάχη και σωματική επαφή. Στα ιδιαίτερα μαθήματα, ο εκπαιδευτής μπορεί να παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις σας για να εξασφαλίσει την σωστή φόρμα, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν από εσφαλμένες τεχνικές.

IMG_20221208_183035 (Small)

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε προηγμένες εφαρμογές και τεχνικές που ίσως να μην καλύπτονται σε τυπικά μαθήματα ομάδας. Αυτή η βαθύτερη κατανόηση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το συνολικό επίπεδο των δεξιοτήτων σας και την αποτελεσματικότητά σας στον αγώνα.

Train your Staff with Wing Chun

Αυτοπεποίθηση μέσα από την εκπαίδευση

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας πριν μεταβείτε σε μαθήματα ομάδας. Η εξατομικευμένη προσοχή και η υποστηρικτική ατμόσφαιρα μπορούν να μειώσουν τυχόν άγχος που μπορεί να έχετε για την εκπαίδευση μπροστά σε άλλους.

Yoga

Βαθύτερες Φιλοσοφικές Συζητήσεις

Το Wing Chun Kung Fu περιλαμβάνει φιλοσοφικές αρχές που ξεπερνούν τις φυσικές τεχνικές. Στα ιδιαίτερα μαθήματα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε βαθύτερες συζητήσεις με τον εκπαιδευτή σας, αποκτώντας γνώσεις για τη φιλοσοφία της πολεμικής τέχνης και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή.

Wing Chun private lessons_1

Ταχύρυθμα μαθήματα για άτομα με περιορισμένο χρόνο

Για άτομα με περιορισμένο χρόνο, τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική οδό για να προοδεύσουν στο Wing Chun Kung Fu. Η στοχευμένη και έντονη εκπαίδευση μπορεί να καλύψει περισσότερο υλικό σε μικρότερο διάστημα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της πρακτικής σας.

Private Lessons - Sessions

Μπορείτε να κλείσετε 3 μέχρι 10 ώρες / εβδομάδα

  • Διατίθενται επίσης ημι-ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρές ομαδικές συνεδρίες.
  • Τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
  • Όλες οι ηλικίες από ηλικιωμένους έως παιδιά και όλα τα επίπεδα εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων αρχαρίων, καθώς και πολεμικών τεχνών υψηλού επιπέδου.

Τα μαθήματα γίνονται από τον Δάσκαλο Νίκο Αγαθόπουλο, και τον Si-fu Παναγιώτη Αγαθόπουλο στην σχολή μας ή στον χώρο σας.

Afraided teen girl in hood

Did you know that…

 

  • Μια στις τρείς γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της.
  • Μια στις πέντε γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού.
  • 40% με 50% των γυναικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει αναφέρει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.
  • 500.000 με 2.000.000 άνθρωποι στον κόσμο, κυρίως παιδιά και γυναίκες, εκτιμάται ότι διακινούνται παράνομα κάθε χρόνο με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την εξαναγκαστική εργασία.

Για τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάποιου είδους κακοποίησης ή έχουν πέση θύματα βιασμού ή απόπειρας το Wing Chun ως αυτοάμυνα είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να κάνουυν για να μπορέσουν να αντισταθούν σε μια παρόμοια απόπειρα.

 

Frequently Asked Questions

Το παιδί μου αισθάνεται ότι έχει γίνει στόχος εκφοβισμού. Πώς μπορεί να βοηθήσει η ενασχόληση του με το Wing Chun Kung Fu;

Τα παιδιά που αθλούνται στο Wing Chun ενισχύουν την δύναμη και την αυτοπεποίθηση τους, αυτό αντανακλάται στην αύρα τους. Γίνονται λιγότερο ευάλωτα και δεν στοχοποιούνται από τους εκφοβιστές. Επίσης μαθαίνουν πώς να αμύνονται αν χρειαστεί.

Μπορούν τα μαθήματα Wing Chun να βοηθήσουν το παιδί μου να αμυνθεί;

Ναί. Η εκπαίδευση στο Wing Chun χτίζει δύναμη, ευελιξία και έλεγχο. Διδάσκουμε βασικές κινήσεις αυτοάμυνας που κάθε έφηβος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αν χρειαστεί.

Το παιδί μου εκφοβίζει άλλα παιδιά. Πώς μπορεί το Wing Chun να περιορίσει αυτή την τάση;

Δύο από τις βασικές αρχές του Wing Chun Kung Fu είναι ο σεβασμός και η πειθαρχία. Όταν οι έφηβοι μαθαίνουν αυτές τις αξίες, μαθαίνουν ότι μπορούν να σέβονται τον εαυτό τους μόνο όταν σέβονται τους άλλους. Τα παιδιά που έχουν σεβασμό για τον εαυτό τους δεν αισθάνονται την ανάγκη να εκφοβίζουν άλλα παιδιά.

Ανησυχώ διότι το παιδί μου είναι υπερβολικά επιθετικό. Δεν θα το κάνετε χειρότερο κάνοντας Wing Chun;

Όχι. Τα μαθήματα Wing Chun δεν ενθαρρύνουν την επιθετικότητα. Διδάσκουν στα παιδιά να ελέγχουν τον θυμό τους και να σέβονται τους συνανθρώπους τους. Μπορούν να τα βοηθήσουν να συγκρατήσουν την επιθετικότητά τους και να βρουν μια θετική διέξοδο για αυτό.

GET Register Now

13 + 2 =

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This