Choose one of

Our Classes

And Work all the positives out of you

Si-fu Panagiotis

ΤΜΗΜΑΤΑ (OUR CLASSES)

Υπάρχουν έξι τμήματα, διαλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και ξεκινήστε.

 • ΤΜΗΜΑ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ /ΑΡΧΑΡΙΩΝ
 • ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
 • ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 • ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 • ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 • LITTLE DRAGONS
 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Didier Beddar Seminar

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (LESSONS)

Οι διάρκεια των μαθημάτων είναι διάρκειας 90 λεπτών καθημερινά

και  περιλαμβάνουν:

 • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Διατάσεις - Αποκατάσταση. Το μάθημα ξεκινά με γυμναστική και διατάσεις σε ολόκληρο το σώμα. Ασκήσεις άρθρωσης μυών και καρδιαγγειακής άσκησης, διατάσεις, πολεμικές θέσεις, τεχνική χτυπήματος με προστατευτικά γάντια σε στόχους 10’
 • Εφαρμογές: Μετά την έναρξη της φυσικής προετοιμασίας, η εκμάθηση των τεχνικών μπορεί να ξεκινήσει. Στο , όλες οι τεχνικές περιλαμβάνονται στις φόρμες.
 • Αοπλες φόρμες: Shil Lim Tao | Chum Kil | Bil Jee
Private Kung Fu Lessons

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (PRIVATE LESSONS)

Με τα ιδιαίτερα μαθήματα επιτυγχάνουμε την βέλτιστη αύξηση της σωματικής και διανοητικής επίτευξης.

Όταν γυμναζόμαστε µε αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευτής μπορεί να καταλάβει πως σκεπτόμαστε και πώς εξασκούμε τις τεχνικές, να μας διορθώσει να μας εμπνεύσει, να μας πείσει και να μας δίνει κίνητρα για την επίτευξη του σκοπού μας.

Συνεπώς μας παρέχει σκληρή και αποτελεσματική προπόνηση έχοντας σαν πρότυπη αρχή την ασφάλεια μας.

WING CHUN LESSONS

BOOTCAMP

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τον Αύγουστο η σχολή οργανώνει Bootcamp σε διαφορες παραθαλάσιες και ορινές περιοχές. Η συμμετοχή 6 ατόμων και πάνω είναι απαραίτητη για την υλοποίηση της κατασκήνωσης.

OUR CLASSES FOR ALL LEVELS

Τα τμήματα μας για ολα τα επίπεδα

Το παραδοσιακό Wing Chun είναι κατάληλο για γυναίκες, παιδιά και άνδρες. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που εφαρμόζει ο Sifu Νίκος Αγαθόπουλος είναι για ρεαλιστικές καταστάσεις στον δρόμο, αλλά και σε καταστάσεις ενδοοικογενειακής βίας που επηρεάζουν την ψυχολογία των ατόμων που την δέχεται.

Little Dragons Kung Fu
LITTLE DRAGONS KUNG FU

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν με διαφορετικό ρυθμό και με διαφορετικό τρόπο από τους ενήλικες. Ως γονέας, θα γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πώς η διδασκαλία των παιδιών συνεπάγεται διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας από αυτή των ενηλίκων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο…

 Διαβάστε περισσότερα…

Didier Beddar Seminar
BEGINNERS COURSES

Μέσω αυτών των μαθημάτων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, τις τεχνικές και την αυτοπεποίθησή τους σε ένα νέο επίπεδο με διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές.

Διαβάστε περισσότερα…

Kids Courses
KUNG FU FOR KIDS

Μέσα από αυτά τα μαθήματα το παιδιά μαθαίνουν τις σημαντικότερες  έννοιες για την διαμόρφωση της προσωπικότητας τους, όπως πειθαρχία, σεβασμό, ευγένεια, αυτοπεποίθηση, θάρρος και κυρίως διδάσκονται τη χρήση μη βίας στη ζωή τους. Τα παιδιά αυτής της ηλικίας καθώς οδεύουν προς την εφηβεία…

Διαβάστε περισσότερα…

Si-fu Panagiotis
ADVANCED COURSES

Αυτά τα μαθήματα έχουν εκτιμηθεί πολύ από αμέτρητους μαθητές με την πάροδο των ετών και παρέχουν τον ακρογωνιαίο λίθο για να προχωρήσει κάποιος στο επόμενο επίπεδο μάθησης. Μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε ένα μάθημα για αξιολόγηση επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα…

Teen Courses
TEEN COURSES

Τα μαθήματα των εφήβων επικεντρώνεται στην εκμάθηση των βασικών αρχών του . Την προετοιμασία για τις Άοπλες φόρμες το Chi Sao  εφαρμογές αυτοάμυνας και εκμάθηση τεχνικών στην ξύλινη κούκλα. Όλα αποτελούν μια σταθερή βάση και εφόδιο για την παραπέρα εξέλιξη και μετάβαση στα μαθήματα ενηλίκων…

Διαβάστε περισσότερα…

Women Self Defence
WOMAN SELF-DEFENCE

Η πλειοψηφία των γυναικών νομίζει ότι είναι αδύνατον να πάθουν κάτι κακό. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε ότι: Περίπου τα 3/4 των επιθέσεων σε γυναίκες, γίνονται από ανθρώπους που το θύμα γνωρίζει. Οι άγνωστοι είναι υπεύθυνοι μόνο για το 1/4 των επιθέσεων…

Διαβάστε περισσότερα…

Career as Instructor
private lessons

Με τα ιδιαίτερα μαθήματα επιτυγχάνουμε την βέλτιστη αύξηση της σωματικής και διανοητικής επίτευξης. Όταν γυμναζόμαστε µε αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευτής μπορεί να καταλάβει πως σκεπτόμαστε και πώς εξασκούμε τις τεχνικές, να μας διορθώσει να μας εμπνεύσει, να μας πείσει και να μας δίνει κίνητρα για την επίτευξη του σκοπού μας. Συνεπώς μας παρέχει σκληρή και αποτελεσματική προπόνηση έχοντας σαν πρότυπη αρχή την ασφάλεια μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Personnel Training
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ

Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις τεχνικές του προς όφελος των εργαζομένων σας;

Κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους για την προσωπική τους ασφάλεια και ευεξία. Σας προτείνω έναν κύκλο μαθημάτων στην έδρα σας, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, αποκλειστικά για το προσωπικό της εταιρείας σας, συνολικής διάρκειας 6 ωρών - τρείς δίωρες συναντήσεις - με μέγιστο αριθμό τους 12 εκπαιδευόμενους ανά γκρουπ.

Για τα μαθήματα δεν απαιτείται καλή φυσική κατάσταση ούτε ιδιαίτερος εξοπλισμός. Συνίσταται ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, παντελόνι φούτερ ή γυμναστικής ακόμα και κολάν για τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα…

wing chun

Get in Touch

Contact Us

φορμα επικοινωνιας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 2021 – 2022

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 11:00 - 12:00 (ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΕΦΗΦΙΚΟ)

Δευτέρα - Παρασκευή: 18:00 - 19:30  (ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΕΦΗΦΙΚΟ)

Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη : 19:30 - 20:15  (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Δευτέρα & Πέμπτη 19:30 - 20:15 (LITTLE DRAGONS)

ΕΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ

+30 6979631031

info@wingchun.gr

enterwingchun@gmail.com

Αλεξανδρείας 72. Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, 54645

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This