Αρχή ήμισυ παντός | Η σπουδαιότητα να κάνεις το πρώτο βήμα

BEGINNERS COURSES

Master the Basics: 4 months, Beginners Courses for Ultimate Success

 

BEGINNERS COURSES

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά,

αλλά και το ποτέ δεν είναι αργά…

Beginners Courses Up From 12 Years

 • Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Επειδή υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους η πεποίθηση ότι δεν το έχουν με τις πολεμικές τέχνες ή ότι πέρασε η ηλικία τους και δεν αξίζει καν να το επιχειρήσουν. Αυτό σαν άποψη είναι πέρα ως πέρα λαθεμένη και πεσιμιστική. Όλα αυτά είναι μόνο σκέψεις αρνητικές και δικαιολογίες που μας βολεύουν στο να μην κάνουμε το πρώτο βήμα. Ελάτε για ένα δοκιμαστικό μάθημα στο τμήμα Beginners Courses και θα αλλάξει για πάντα ο τρόπος σκέψης σας.

Το παραπάνω κείμενο αναδεικνύει έναν συχνό μύθο που εμποδίζει πολλούς ανθρώπους να δοκιμάσουν πολεμικές τέχνες. Ο μύθος αυτός σχετίζεται με δύο βασικά στοιχεία:

1. Ανικανότητα και Ηλικία:

 • Περιγραφή: Ορισμένοι πιστεύουν ότι δε διαθέτουν τις φυσικές ικανότητες για τις πολεμικές τέχνες ή ότι είναι "αργοί" λόγω της ηλικίας τους.
 • Ανάλυση: Ο μύθος εδραιώνεται στην άγνοια και τον πεσιμισμό. Οι πολεμικές τέχνες είναι προσαρμόσιμες σε διάφορα επίπεδα ικανότητας και η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο.

2. Αρνητικές Σκέψεις και Δικαιολογίες:

 • Περιγραφή: Οι αρνητικές σκέψεις και δικαιολογίες λειτουργούν ως εμπόδιο για την προσπάθεια να εξεταστεί η πιθανότητα συμμετοχής.
 • Ανάλυση: Η ψυχολογική πτυχή του μύθου αποκαλύπτει πόσο οι προκαταλήψεις μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδο. Η πρόκληση είναι να ξεπεραστούν αυτές οι αρνητικές σκέψεις.
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΚΑ

Μέσα από το ΤΜΗΜΑ BEGINNERS COURSES, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις τεχνικές και την αυτοπεποίθησή τους, σε ένα νέο επίπεδο με διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο. Τα οφέλη που αποκτά κάποιος από την ενασχόλησή του με το Wing Chun είναι πάρα πολλά. Μέσα από τις προπονήσεις θα βλέπετε μέρα με τη μέρα να μεταμορφώνεστε διανοητικά και σωματικά σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Ανάλυση: Το κείμενο αναδεικνύει την πραγματική εμπειρία που προσφέρει το ΤΜΗΜΑ BEGINNERS COURSES στους μαθητές. Προσφέρει συγκεκριμένα οφέλη και αποκαλύπτει πώς η ενασχόληση με το Wing Chun επηρεάζει θετικά τους σπουδαστές.

1. Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Τεχνικών:

 • Περιγραφή: Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες και τεχνικές σε ένα νέο επίπεδο.
 • Ανάλυση: Η επικέντρωση σε ατομικές ικανότητες και τεχνικές βοηθά στην αυτοβελτίωση.

2. Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης:

 • Περιγραφή: Οι μαθητές αποκτούν αυξημένη αυτοπεποίθηση.
 • Ανάλυση: Η επιτυχημένη πρόοδος στις προπονήσεις συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

3. Συνεχής Εξέλιξη:

  • Περιγραφή: Οι μαθητές μεταμορφώνονται διανοητικά και σωματικά
  • Ανάλυση: Η ενασχόληση με το Wing Chun προσφέρει συνεχή εξέλιξη και μεταμόρφωση.
  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Απο τα όσα ειπαμε αναδεικνύονται τα εξής σημαντικά συμπεράσματα:

   

  1. Συνολική Ενδυνάμωση:
   Η ενασχόληση με το Wing Chun μέσα από το ΤΜΗΜΑ BEGINNERS COURSES προσφέρει ολοκληρωμένη ενδυνάμωση, καλύπτοντας τόσο διανοητικές όσο και σωματικές πτυχές.
  2. Ατομική Ανάπτυξη:
   Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, επιτρέποντας τη συνεχή εξέλιξη.
  3. Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης:
   Η αυξημένη αυτοπεποίθηση που προκύπτει από την επιτυχημένη προσπάθεια στις προπονήσεις επηρεάζει θετικά την καθημερινή ζωή των μαθητών.
  4. Συνεχής Αλλαγή και Βελτίωση:
   Η συνεχής μεταμόρφωση, τόσο σε επίπεδο σώματος όσο και πνεύματος, αποτελεί την πραγματικότητα για όσους επιλέγουν να αφοσιωθούν στο Wing Chun.

  Η εκμάθηση του Wing Chun στο τμήμα Beginners Courses απαιτεί προσεκτική προσέγγιση. Για την επίτευξη των στόχων, απαιτούνται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά.

  Σημαντικό είναι να μην υπάρχει η παρανόηση ότι η ποσότητα οδηγεί απαραίτητα στην ποιότητα. Στην πραγματικότητα, η σωστή εξέλιξη επιτυγχάνεται με την αφοσίωση σε λίγα, αλλά ουσιαστικά στοιχεία.

  Στο πλαίσιο αυτό, η εμπιστοσύνη στον Δάσκαλο αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την πρόοδο των μαθητών.

  Wing Chun for Beginners

  Στα τμήματα Beginners Courses, συχνά οι μαθητές παραπλανιούνται νομίζοντας ότι με λίγες συνεδρίες θα κατακτήσουν το Wing Chun. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν ότι η μάθηση αυτής της πολεμικής τέχνης απαιτεί αφοσίωση και επίμονη προσπάθεια. Η πλήρης ενσωμάτωση του Wing Chun στο σώμα απαιτεί πολλές ώρες αφιέρωσης, καθώς η τέχνη αυτή αποκτάται με διαρκή εξάσκηση και επανάληψη.

  Private Kung Fu lessons

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Τι ελπίδες θα είχα να κερδίσω κάποιον μεγαλύτερο και δυνατότερο από εμένα;

  Δεν χρειάζεται να «κερδίσετε» τον αγώνα με την έννοια του να τραυματίσετε το άλλο άτομο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποτρέψετε την επίθεση, ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε και να φτάσετε σε ασφαλές μέρος.

  Στα μαθήματα Wing Chun θα μάθετε τεχνικές που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται εναντίον ενός μεγαλύτερου, φυσικώς ισχυρότερου ατόμου. Θα μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από κρατήματα με τρόπους που δεν απαιτούν πολλή δύναμη. Θα μάθετε επίσης για ευάλωτα σημεία στο σώμα του επιτιθέμενου που μπορείτε να χτυπήσετε εάν είναι απαραίτητο (και ακόμη και το πιο μυώδες σώμα έχει πολλά αδύνατα σημεία). Θα εξετάσουμε επίσης μια ολόκληρη σειρά άλλων στρατηγικών εκτός από τη σωματική αυτοάμυνα, συμπεριλαμβανομένης της επίγνωσης, της αποφυγής και της λεκτικής αυτοάμυνας.

  Αν αντισταθώ σε μια επίθεση, ο επιτιθέμενος δεν θα θυμώσει περισσότερο;

  Σε πολλές κοπέλες έχουν πει: «Μην αντισταθείτε αν σας επιτεθούν, απλώς θα τους θυμώσετε και θα πάθετε χειρότερα». Το λένε αυτό, επειδή υποθέτουν ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά.

  Αν σπάσω το γόνατο του επιτιθέμενου, θα θυμώσει; Πιθανώς. Αλλά δεν θα κάτσω να δω πόσο θα θυμώσει αυτός ο άνθρωπος, φεύγω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ.

  Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που αντιστέκονται σε απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης (σωματικά ή λεκτικά) είναι σε θέση να απομακρύνονται με ασφάλεια πολύ πιο συχνά από εκείνες που δεν κάνουν τίποτα.

  Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμόμαστε, οτι κάθε κατάσταση είναι μοναδική. Σε κάθε δεδομένη κατάσταση, ο καθένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει μόνος του για το τι πρέπει να κάνει.

  Υπάρχουν πολλές πολεμικές τέχνες που διδάσκουν αυτοάμυνα. Πώς μπορώ να ξέρω εάν το Wing Chun είναι το κατάλληλο για μένα;

  Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να έρθετε για ένα δοκιμαστικό μάθημα προκοιμένου να διαπιστώσετε αν το εν λόγο σύστημα αυτοάμυνας αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

  Υπάρχουν πολλές πολεμικές τέχνες που διδάσκουν αυτοάμυνα, αλλά πιστεύω ότι το Wing Chun θα σας κερδίσει αμέσως.

   

  Μπορούν τα νέα κορίτσια να παρακολουθήσουν μαθήματα Wing Chun;

  Η ιδανική ηλικία για να ασχοληθεί κάποιος με το Wing Chun είναι τα 10 έτη.

  Θα ήταν καλό οι νεαρές μαθητευόμενες στην αρχή να παρακολουθούν τα μαθήματα αυτοάμυνας με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να εξασκηθούν με μεγαλύτερους ανθρώπους και να αρχίσουν έτσι σιγά - σιγά να αποβάλλουν τους φόβους τους.

  Έχω δεχθεί επίθεση στο παρελθόν. Θέλω να μάθω Wing Chun, αλλά ανησυχώ ότι θα θυμηθώ τραυματικές εμπειρίες. Τι προτείνετε;

  Πολλές γυναίκες που έχουν δεχθεί επίθεση στο παρελθόν έχουν βρει ότι το Wing Chun είναι μια ενδυναμωτική και θεραπευτική εμπειρία.

  Όπως επίσης είναι αλήθεια, ότι η συζήτηση ζητημάτων βίας και σεναρίων αυτοάμυνας με ρόλους μπορεί να είναι συναισθηματικά προκλητική.

  Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν η ενασχόληση σας με το Wing Chun είναι σωστή επιλογή για εσάς αυτήν τη στιγμή.

  εκδηλωση ενδιαφεροντος

  3 + 15 =

  s2Member®