BEGINNERS COURSES

Up From 12 Years

 

«αρχή ήμισυ παντός»

Η σπουδαιότητα να κάνεις το πρώτο βήμα...

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά,

αλλά και το ποτέ δεν είναι αργά…

Beginners Courses Up From 12 Years

 • MΥΘΟΣ

  Επειδή υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους η πεποίθηση ότι δεν το έχουν με τις πολεμικές τέχνες ή ότι πέρασε η ηλικία τους, δεν αξίζει καν να το επιχειρήσουν. Αυτό σαν άποψη είναι πέρα ως πέρα λαθεμένη και πεσιμιστική. Θα μπορουσε να είναι μόνο σκέψεις αρνητικές και δικαιολογίες που μας βολεύουν στο να μην κάνουμε το πρώτο βήμα.

 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Μέσα από το ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις τεχνικές και την αυτοπεποίθησή τους, σε ένα νέο επίπεδο με έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο.

 • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΗ σχολή Wing Chun Kung Fu του Sifu Νίκου Αγαθόπουλου σας βεβαιώνει απόλυτα ότι είναι πάντα κοντά στου αρχάριους μαθητές και κάνει οτιδήποτε είναι εφικτό, προκειμένου να μπορέσει ο καινούργιος μαθητής να ενταχθεί 100% ομαλά μέσα στο υπόλοιπο σύνολο της σχολής και να ξεπεράσει σιγά σιγά όλα τα εμπόδια που τον απέτρεπαν στην αρχή σαν αρνητικές σκέψεις.

Παρατήρηση 1η

Οι αρχάριοι μαθητές του Wing Chun προσπαθούν να μάθουν πάρα πολλά πράγματα από πάρα πολλές πηγές. Μειώνουν την προσπάθεια τους αποσπώντας την προσοχή τους από το συγκεκριμένο έργο. Η εκμάθηση του Wing Chun (για αρχάριους) πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη.

Η επιτυχία απαιτεί έναν μοναδικό σκοπό. Πρέπει να κάνετε λιγότερα πράγματα για περισσότερα αποτελέσματα, οχι το αντίθετο. Οι μαθητές που εμπιστεύονται τον Δάσκαλο τους, είναι αυτοί που προοδεύουν.

Women Self Defence

Τμήματα αρχαρίων

5 ημέρες την εβδομάδα βάση του προγράμματος και Σαββατοκύριακο κατόπιν ραντεβού.

Διατίθενται επίσης ημι-ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρές ομαδικές συνεδρίες

Τόσο για γυναίκες όσο και για κορίτσια γυμανσίου - λυκείου προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Όλες οι ηλικίες και όλα τα επίπεδα εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων αρχάριων καθώς και πολεμικών τεχνών υψηλού επιπέδου

Τα μαθήματα γίνονται από τον Δάσκαλο Νίκο Αγαθόπουλο στην σχολή μας ή στον χώρο σας.

Παρατήρηση 2η

Οι αρχάριοι μαθητές πιστεύουν ότι με λίγα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν, θα μάθουν Wing Chun. Δεν μαθαίνεις Wing Chun  με μερικές συνεδρείες, πρέπει να γίνει ένα με το σώμα σου.

 

 

 

Private Kung Fu lessons
Afraided teen girl in hood

Τα τμήματα αυτοάμυνας για αρχάριους

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 90' ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τι περιλαμβάνει το μάθημα

 • Προετοιμασία
 • Εφαρμογές
 • Πρώτο έτος
ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  10’
 • Το μάθημα ξεκινά με γυμναστική και διατάσεις σε ολόκληρο το σώμα.
 • Ασκήσεις άρθρωσης μυών και καρδιαγγειακής άσκησης, διατάσεις, πολεμικές θέσεις, τεχνική χτυπήματος με προστατευτικά γάντια σε στόχους 10’.
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΜΩΝ (TAOS) 10'
 • Μετά την έναρξη της φυσικής προετοιμασίας, η εκμάθηση των τεχνικών μπορεί να ξεκινήσει.
 • Υπάρχουν τρεις άοπλες φόρμες στο
 1. Shil Lim Tao
 2. Chum Kil
 3. Bil Jee

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Τι ελπίδες θα είχαν να κερδίσω κάποιον μεγαλύτερο και δυνατότερο από εμένα;

  Δεν χρειάζεται να «κερδίσετε» τον αγώνα με την έννοια του να νικήσετε το άλλο άτομο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποτρέψετε την επίθεση αρκετά για να μπορέσετε να ξεφύγετε και να φτάσετε σε ασφαλές μέρος.

  Στα μαθήματα Wing Chun θα μάθετε τεχνικές που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται εναντίον ενός μεγαλύτερου, φυσικώς ισχυρότερου ατόμου. Θα μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από κρατήματα με τρόπους που δεν απαιτούν πολλή δύναμη. Θα μάθετε επίσης για ευάλωτα σημεία στο σώμα του επιτιθέμενου που μπορείτε να χτυπήσετε εάν είναι απαραίτητο (και ακόμη και το πιο μυώδες σώμα έχει πολλά αδύνατα σημεία). Θα εξετάσουμε επίσης μια ολόκληρη σειρά άλλων στρατηγικών εκτός από τη σωματική αυτοάμυνα, συμπεριλαμβανομένης της επίγνωσης, της αποφυγής και της λεκτικής αυτοάμυνας.

  Αν αντισταθώ σε μια επίθεση, ο επιτιθέμενος δεν θα θυμώσει περισσότερο;

  Σε πολλές κοπέλες έχουν πει: «Μην αντισταθείτε αν σας επιτεθούν, απλώς θα τους θυμώσετε και θα πάθετε χειρότερα». Το λένε αυτό, επειδή υποθέτουν ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά.

  Αν σπάσω το γόνατο του επιτιθέμενου, θα θυμώσει; Πιθανώς. Αλλά δεν θα κάτσω να δω πόσο θα θυμώσει αυτός ο άνθρωπος, φεύγω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ.

  Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που αντιστέκονται σε απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης (σωματικά ή λεκτικά) είναι σε θέση να απομακρύνονται με ασφάλεια πολύ πιο συχνά από εκείνες που δεν κάνουν τίποτα.

  Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμόμαστε, οτι κάθε κατάσταση είναι μοναδική. Σε κάθε δεδομένη κατάσταση, ο καθένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει μόνος του για το τι πρέπει να κάνει.

  Υπάρχουν πολλές πολεμικές τέχνες που διδάσκουν αυτοάμυνα. Πώς μπορώ να ξέρω εάν το Wing Chun είναι το κατάλληλο για μένα;

  Υπάρχουν πολλές πολεμικές τέχνες που διδάσκουν αυτοάμυνα, συμπεριλαμβανομένου του Wing Chun Kung Fu για γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα πράγματα να διδαχτεί κάποιος από το Wing Chun από το να μάθει να σπάει ξύλα να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει σάκους.

  Οι ακόλουθες πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν το Wing Chun θα ήταν κατάλληλο για εσάς:

   

  Μπορούν τα νέα κορίτσια να παρακολουθήσουν μαθήματα Wing Chun Kung Fu;

  Η ελάχιστη ηλικία για την εκμάθηση του Wing Chun Kung Fu για γυναίκες είναι τα 10 έτη. Θα ήταν καλό το νεαρό κορίτσι να παρακολουθεί μαθήματα που περιλαμβάνει ενήλικες, μπορεί να αρχίσει με τη μητέρα του, ή ένα άλλο μέλλος της οικογένειας. Αυτό θα της δώσει την ευκαιρία να εξασκηθεί με μεγαλύτερους ανθρώπους και να αρχίσει να αποβάλει σιγα σιγά τους φόβους του.

  Έχω δεχθεί επίθεση στο παρελθόν. Θέλω να μάθω Wing Chun, αλλά ανησυχώ ότι θα θυμηθώ τραυματικές εμπειρίες. Τι προτείνεται?

  Πολλές γυναίκες που έχουν δεχθεί επίθεση στο παρελθόν έχουν βρει ότι το Wing Chun Kung Fu είναι μια ενδυναμωτική και θεραπευτική εμπειρία.

  Όπως επίσης είναι αλήθεια, ότι η συζήτηση ζητημάτων βίας και σεναρίων αυτοάμυνας με ρόλους μπορεί να είναι συναισθηματικά προκλητική.

  Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν η ενασχόληση σας με το Wing Chun είναι σωστή επιλογή για εσάς αυτήν τη στιγμή.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ

  Τα μαθήματα Wing Chun Kung Fu χτίζουν δύναμη.

  Οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση είναι απίθανο να δεχτούν εκφοβισμό.

  Οι μαθητές Wing Chun μαθαίνουν να ελέγχουν την επιθετικότητά τους.

  Οι εκφοβιστές μαθαίνουν να σέβονται άλλους εφήβους εντός και εκτός της σχολής.

  εκδηλωση ενδιαφεροντος

  8 + 2 =

  s2Member®

  Pin It on Pinterest

  Share This